Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran MEGA HACK YOUR SALES akan dibuka...

➤ Sertai Waiting List untuk MEGA HACK YOUR SALES dibawah sekarang!

Pendaftaran MEGA HACK YOUR SALES akan dibuka...

Bagi kami 3 hari untuk kami bantu anda nampak Nur (Cahaya), dan keluarkan anda dalam kegelapan dalam.

Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran MEGA HACK YOUR SALES dibuka...

Bagi kami 3 hari untuk kami bantu anda nampak Nur (Cahaya), dan keluarkan anda dalam kegelapan dalam.

Ya. Kita sedang bercakap tentang sales dan marketing (hashtag bukan penunggang agama).

 Tarikh Kelas Online:.
📌 8 – 10 Oktober 2021.
(3 hari). Jumaat, Sabtu dan Ahad.

 Masa:.
📌 10 pagi hingga 4 petang.
 
Makanan dan minuman:Kita makan depan laptop atau smartphone sama-sama ya (tapi makanan beli sendiri).
Sebab kelas ini 100% online.
 
🖥️ Platform kelas: 
Kita akan buat LIVE di
Facebook Group tertutup

Tiada sesi replay & recording.

Siapa dua orang yang tak berapa kelakar, acah-acah serius ini? Dah la tiba-tiba cakap nak tolong naikkan sales!

spotlight-UNCLE-AQIF

Cuba tengok muka dua insan di atas betul-betul.


Dah la tak tunjuk kereta mewah, parcel setinggi gunung Kinabalu, dan muka acah-acah gangster (serius).

Kami adalah pengasas bersama Academy Wire. Bukan syarikat kimpalan atau sekolah vokasional ya

Antara brand dan syarikat yang pernah hadir ke kelas-kelas kami adalah:

Bagaimana kami boleh bantu sales bisnes anda? Walaupun anda ego dan rasa kami tak layak?)

Kami peduli apa anda nak percaya atau rasa kami layak atau tidak.

(Sebab kami dah biasa kena judge. Nak buat macam mana, kami tak pakai kereta Mustang)

Yang penting, kami tetap nak buat kelas online ini.


Untuk cuba meyakinkan iman dan nafsu anda supaya daftar ke kelas MEGA Hack Your Sales…

Kami akan bawa anda merentasi ke alam yang berbeza menerusi apa yang anda akan belajar selama 3 hari:

 

Siapa yang sesuai daftar ke kelas ini selama 3 hari?

1. Usahawan yang baru bermula dari zero tapi bersungguh-sungguh untuk berjaya (tanpa sebarang alasan)
2. Usahawan yang ada data pelanggan.

3. Usahawan yang ada data prospek yang masih belum convert menjadi customer (sales).

Ya. Kita sedang bercakap tentang sales dan marketing (hashtag bukan penunggang agama).

- inspirational story -

Ini antara bukti para peserta Hack Your Sales yang hadir dalam kelas sebelum ini (Video):

📌 Lihat sendiri result Tuan Afif selepas hadir ke kelas ini (hint: Sales 6 angka):

📌 Apa pula kata Tuan Syed Gaddafi? Betul ke dia dapat sales RM2,000 masa dalam kelas?

📌 Apa pula kata Tuan Badruzzaman selepas kelas? Dengar sendiri pengalaman beliau (terus dapat sales lepas kelas):

MEGA Hack Your Sales - Day 1:

Sesi 1 (3 petang - 5 petang): Kelas Misteri

(Jumaat) 8 Oktober 2021

MEGA Hack Your Sales - Day 2 :

Sesi 2 (10 pagi hingga 12.30 tengahari): Mental Model

Apa anda akan belajar dalam Modul 1

Sesi Mental Model akan membawa anda ke satu dimensi alam yang berbeza di mana:

Bosan tak dengan ayat ini: BUANG HARGA. Kami pun dah bosan. Jual harga murah, orang cakap produk tak berkualiti.


Jual harga mahal, orang cakap harga macam Yahudi. Hidup saya pernah keliru kerana terlalu banyak terpengaruh dengan hukuman dan persepsi manusia.

Sehinggalah saya faham pricing dan offer strategy. Dalam sesi bersama Uncle Tiger, anda akan belajar tentang:

Sesi 3 (2 petang hingga 4 petang): Pricing and Offer Strategy

Apa anda akan belajar dalam Modul 2

Tunggu dulu! Apa jadi kalau anda tak puas hati pada hari pertama?

Apa saja alasan anda yang membuatkan anda rasa sesi hari pertama langsung tak berbaloi…


Kami akan bagi refund 100% duit anda tanpa banyak soal!

Bukan setakat refund.


Anda juga boleh teruskan untuk belajar pada hari kedua. 

Kenapa kami sanggup tanggung rugi dan ambil risiko seperti ini?


Sebab kami percaya pada apa yang kami ajar. 

 

MEGA Hack Your Sales - Day 3:

Sesi 4 (10 pagi hingga 12.30 tengahari): CAP (Copy-Adjust-Paste) Copywriting in 24 Hours

Apa anda akan belajar dalam Modul 3

Cara pembelajaran: Belajar sekejap. Selepas itu kita terus buat untuk nampak result.

Nama sesi nampak gempak? Memang gempak pun (sembang biar khinzir pun boleh terbang)

Dalam sesi ketiga ini, alam yang anda akan merentasi bersama-sama kami adalah:

Sesi 5 (2 petang hingga 4 petang): Simple Launch Strategy

Apa anda akan belajar dalam Modul 4

Strategi yang bakal anda belajar dalam sesi ke 4 ini anda boleh gunakan sampai bila-bila.

Ia adalah strategi evergreen yang telah digunakan oleh 3,500+ usahawan di Malaysia sehingga hari ini.

Ada benda pahit yang saya dan anda kena telan.

Produk atau servis yang kita jual sekarang ini, tak ada beza pun dengan pesaing lain.

Sehinggalah kita sendiri brainstorm dan memilih keunikan yang kita mahu tonjolkan.


Dalam sesi 5, anda akan belajar secara live cara untuk buat product launch yang paling simple, cepat dan yang paling penting… PROVEN!

Perjalanan kelas online MEGA Hack A Sales anda selama 3 hari (Senang nak faham):

JUMAAT

SABTU - AHAD

Tiada sesi replay & recording.

Selepas hadir ke kelas MEGA Hack Your Sales, hidup anda akan berubah, kolam jiwa anda akan jadi lebih bersih:

1 - Hidup lebih tenang dan jelas

Kerana anda dapat strategi yang proven tanpa sebarang keraguan.

2 - Jadi lebih yakin untuk lakukan banyak eksperimen

Anda dapat lihat contoh dan bukti. Sekarang masa untuk anda tiru dan perah segala keringat.

3 - Nampak jelas formula marketing step-by-step

Jika tetap tak nampak, sila rujuk doktor dan pakar yang profesional dan bertauliah. Mungkin masalah kolam jiwa yang berkeladak.

4 - Buat sama-sama dalam kelas.

Anda tak belajar teori, kami pula tak akan membebel panjang. Kita buat sama-sama sepanjang 3 hari.

5 - Apa yang kami tahu, itu yang kami kongsikan.

Rahsia adalah benda yang kita tak tahu. Bak kata pepatah Jameson Ukulele (nama samaran), "You just don't know what you don't know"

6 - Tiada lagi keraguan terhadap kami

Biasalah. Kami tak tunjuk kemewahan dalam website ini. Mungkin selepas ini anda lebih yakin untuk follow kami dan recommend kelas online ini pada sahabat, saudara mara, adik beradik, sepupu sepapat, dan isteri-isteri.

Saya nak datang ke kelas online MEGA Hack Your Sales, tapi harga kelas 3 hari ini berapa juta?

Harga kelas bermula dengan RM1,000,000 untuk seorang peserta.


Kemudian kami bagi diskaun RM900,000.


Maka harganya jadilah RM100,000.


Masih mahal? Jangan risau. Ini Aqif dan Uncle lah.

Benda boleh bincang…

Memandangkan kelas online tak perlukan kami untuk sewa dewan dan bayar sistem hiburan seperti kelab malam yang mahal, maka kami boleh bagi harga sangat special.


(Fakta: Kos untuk sewa dewan biasanya dah makan 50% – 90% keuntungan apabila buat seminar. Rasa nak menangis bila fikir balik kenangan lalu. Huhuhu)

Hint! Kalau saya bagi harga lagi rendah daripada anda makan chicken bucket 6 ketul….

WOW!!!

Murah atau sangat murah! untuk kelas online selama 3 hari?

Adakah anda nak makan KFC atau daftar kelas online 3 hari ini?

Dua-dua jawapan anda salah!

Apa jawapan yang betul?


Saya pun tak tahu.


Sebab siapa kami berdua untuk paksa anda datang ke MEGA Hack Your Sales selama 3 hari ini.


Ada banyak lagi pilihan kelas online berkaitan marketing dan sales di luar sana.


Kami pun hanya nak mencari sekumpulan usahawan yang betul-betul serius untuk belajar strategi naikkan sales.


Yang memang jiwa kental, jenis ambil risiko terkawal dan paling penting… TAK MINTA DISUAP.

Oleh sebab itu, jika anda dah buat keputusan, kami bagi HARGA MATI.

Maksudnya, tak ada ruang untuk berunding harga.


Anda ada harga diri, kami pun ada harga diri.

(Dan kami juga ada kos-kos yang perlu ditampung seperti nak bayar sewa ofis setiap bulan, staf dan juga makanan kucing dekat luar ofis – Demi menjaga anak-anak kucing yatim piatu)

3x Peserta bertuah berpeluang untuk menang Geran Academy Wire bernilai RM1,000 cash! (Untuk yang datang ke kelas online sampai habis sesi ke 5)

Geran ini hanya layak untuk peserta yang ambil pakej Diamond sahaja

GERAN-HYS-MOCKUP-1

Harga untuk kelas online MEGA Hack Your Sales selama 3 hari adalah:

🎓
PAKEJ BASIC

Untuk anda yang sekadar mahu belajar selama 3 hari
RM 29
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Serius. Kelas 3 hari saja.

🎩
PAKEJ VIP

Dapat e-workbook dan belajar selama 3 hari
RM 49
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Dapat e-workbook
  • Pakej yang recommended untuk maksimumkan pembelajaran

👑
PAKEJ DIAMOND

Dapat e-workbook dan belajar kelas 3 hari
RM 69
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Anda akan dapat kelas EXTRA 2 HARI. Jam 9 malam hingga 11 malam
  • Kelas EXTRA Basic Design Ads (Powerpoint)
  • Kelas EXTRA Basic FB Ads
  • Dapat e-workbook. Pakej yang lengkap untuk maksimumkan pembelajaran
Popular

Kenapa pilih pakej Diamond? Sebab anda kaya.

PAKEJ DIAMOND

HANYA UNTUK ANDA YANG BELI BEG LOUIS VUITTON (LV) PADA HARGA MR DIY

GERAN-HYS-MOCKUP-1

Selepas habis kelas MEGA Hack Your Sales (hari kedua), pukul 9 malam hingga 11 malam akan ada kelas ekstra untuk semua pembeli pakej Diamond.

Nama pun Diamond, mestilah dapat benda yang berharga seperti mutiara yang bernilai tinggi.


Dalam sesi 2 jam nanti, anda akan kelas ekstra bersama Tuan Raouf dan Cik Jay iaitu:

 

kelas extra - diamond sahaja

Kelas EXTRA: 9 malam - 11 malam Sabtu

HANYA UNTUK PAKEJ DIAMOND SAHAJA

Asas Graphic Design Powerpoint

Kelas EXTRA: 9 malam - 11 malam ahad

HANYA UNTUK PAKEJ DIAMOND SAHAJA

Kelas Online Basic Facebokk Ads

Strategi selama 3 hari ini yang kami bagi adalah strategi yang proven.


Harga yang kami bagi pula harga yang sangat tak masuk akal (hint: kami rugi)

Selepas itu, kami bagi pula refund jika tak puas hati (tanpa banyak soalan).


Siap boleh teruskan hadir ke kelas walaupun dah minta refund.


Malah kami juga akan bagi geran RM1,000 untuk 3 peserta bertuah.

Geran ini dalam bentuk cash.


Anda boleh gunakan untuk bajet marketing, ambil stok atau apa saja yang diperlukan dalam bisnes anda.


Gila kan cabutan bertuah dalam kelas ini?

Tolong jangan daftar sekarang. Biar pesaing anda datang ke kelas MEGA Hack Your Sales!

Nama-nama pakej di atas kami tiru daripada website orang lain yang jual seminar.

Senang sikit. Asyik modul kami saja kena tiru (siap mereka claim itu modul “hasil” daripada eksperimen mereka sendiri).


Sekarang masa untuk kami tiru apa yang mereka buat. Lagipun memang proven dan sedap nama pakej-pakej di atas.

Pilihan sekarang di tangan anda.

Anda tak join, kami tak rugi.


Sebab kos marketing masih dikeluarkan setiap hari untuk bantu pesaing anda nampak iklan dan daftar ke kelas online MEGA Hack Your Sales.

Jumpa dalam kelas nanti ya.

🎓
PAKEJ BASIC

Untuk anda yang sekadar mahu belajar selama 3 hari
RM 29
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Serius. Kelas 3 hari saja.

🎩
PAKEJ VIP

Dapat e-workbook dan belajar selama 3 hari
RM 49
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Dapat e-workbook
  • Pakej yang recommended untuk maksimumkan pembelajaran

👑
PAKEJ DIAMOND

Dapat e-workbook dan belajar kelas 3 hari
RM 69
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Anda akan dapat kelas EXTRA 2 HARI. Jam 9 malam hingga 11 malam
  • Kelas EXTRA Basic Design Ads (Powerpoint)
  • Kelas EXTRA Basic FB Ads
  • Dapat e-workbook. Pakej yang lengkap untuk maksimumkan pembelajaran
Popular

🎓
PAKEJ BASIC

Untuk anda yang sekadar mahu belajar selama 3 hari
RM 49
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Pakej basic

🎩
PAKEJ VIP

Dapat e-workbook dan belajar selama 3 hari
RM69
RM 49
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Dapat e-workbook
  • Pakej yang recommended untuk maksimumkan pembelajaran
  • Beli satu RM49, Beli 2 pun RM49 - SAH SEHINGGA 30 SEPT 2021
PROMO

👑
PAKEJ DIAMOND

Dapat e-workbook dan kelas EXTRA
RM99
RM 69
  • Kelas Hack Your Sales selama 3 HARI
  • Dapat e-workbook & 2 kelas EXTRA. Jam 9 malam hingga 11 malam
  • Kelas EXTRA Basic Design Ads (Powerpoint)
  • Kelas EXTRA Basic FB Ads
  • Pakej Lengkap yang popular. Layak dapat geran bernilai RM1,000.
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ - PALING POPULAR
Popular

Pendaftaran akan dibuka pada 1hb Julai 2021 (Khamis). Dari pukul 8 malam hingga 11:45 malam sahaja

Hari
Jam
Minit
Saat
DISCLAIMER: Hack Your Sales is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, Hack Your Sales makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

Hack Your Sales diselenggara oleh Growth Tribe Sdn Bhd (1359713-A)

27 (Ground Floor) Jalan Nirwana 39, Taman Nirwana, 68000 Ampang, Selangor.
Email : help@academywire.com
Phone : +6019-970 3000